Ferencvárosi Csudafa Óvoda "Kerek egy ég alatt kerek egy Csudafa"
Bemutatkozás
Óvodánk Budapest IX. kerületében, a Haller téri parkban található. Az idejáró gyermekek az autók dübörgése helyett a madarak dalát hallják.
Épületünk földszintes, tágas, könnyen áttekinthető beosztású 8 csoporttal rendelkezünk, csoportszobáink tágasak, világosak, esztétikusak. Tornaszobánk jól felszerelt. Tornaszobánk és hatalmas kertünk biztosítja a z óvodás gyermekek mozgásigényeinek kielégítését, mozgáskultúrájának fejlődését.
Óvodánk programjában kiemelt helyet szántunk az esztétikai, illetve művészeti nevelésnek, a környezet megismerésének, védelmének. Gyermekeink tevékenyen részt vesznek a természet védelmében, szebbé tételében, a kis veteményes-virágos kertek ápolásában, gondozásában.
Az élet ritmusát meghatározó évszakok változásait folyamatosan figyelemmel kísérhetik, megismerhetik a természet törvényszerűségeit
Sokoldalúan képzett, gyermekeket tisztelő és szerető óvodapedagógusaink vallják, hogy minél több boldog, jókedvű, alkotó kedvű kisgyermek tevékenykedjen, és élje mindennapjait örömmel, játékkal.
A nevelő munkát segítő dadus nénik összeszokott közösséget alkotnak. Megbízható, gyermek szerető munkájukkal segítik az óvodapedagógusokat a napi tevékenységek folyamatában.
Bejelentkezés

video